100% Bio kokosový cukor, 250 g
Obsah balenia: 250g
Pre jeho plnú chuť a vôňu sa výborne hodí do kaší, sušienok, koláčov, krémových dezertov, do RAW a vegán receptov.
- sladí jemne
- má stredný glykemický index
- obsahuje vitamíny, minerály a antioxidanty
Kokosový cukor sa získava priamo z nektárov kvetov kokosových paliem. Prevarením zozbieraného nektáru sa vytvorí karamelová hmota, ktorá sa následne po usušení rozdrví do drobných hnedých hrudiek. Jedná sa teda o úplne prírodný produkt, ktorý sa nijako nerafinuje!
Vďaka tomu obsahuje všetky pôvodné minerálne látky a pomerne aj široké spektrum polyfenolických látok. Bonusom je jeho lahodná karamelová chuť a tiež príjemná vôňa.
Glykemický index kokosového cukru sa pohybuje okolo hodnoty 50, čo je menej ako u repného cukru alebo napr. javorového sirupu. Tým sa kokosový cukor radí medzi potraviny so stredným glykemickým indexom.
Nejedná sa o objav 21. storočia. V Ázii sa s ním sladí už po stáročia a my vám ho prinášame v tej najlepšej kvalite a s certifikáciou BIO. Pre jeho príjemnú a plnú chuť ho môžete použiť do kaší, do zdravých koláčov, sušienok či krémových dezertov. Výborný je aj do ázijských pokrmov.
Upozornenie!
Cukor konzumujte vždy s mierou. Aj napriek vyššiemu obsahu vlákniny a nižšieho glykemického indexu nie je možné odporučiť kokosový cukor diabetikom ako náhradu za rafinovaný repný cukor.
Dodatočné parametre
Kategória: | Cukor a sladidlá |
---|---|
Atypická doprava: | 0 |
Bez cukru: | 0 |
Bez GMO: | 0 |
Bez lepku: | 0 |
Bez mléka: | 0 |
Bez plastu: | 0 |
Bez sóji: | 0 |
Bio: | 0 |
CLEAN LABEL: | 1 |
Deti: | 0 |
Doporučujeme: | 0 |
Dostupné na prodejně: | 0 |
Gaps: | 0 |
Keto: | 0 |
Low carb: | 0 |
Muži: | 0 |
Novorodenci: | 0 |
Pale: | 0 |
Paleo: | 0 |
Raw: | 0 |
Seniori: | 0 |
Športovci: | 0 |
Tehotné a dojčiace: | 0 |
Top produkty: | 0 |
Vegan: | 1 |
Vegetarian: | 0 |
Z celistvých potravin: | 0 |
Ženy: | 0 |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.