Kakaové maslo natural bio, 500 g




Obsah balení: 500 g
Kakaové maslo sa používa na zjemnenie chuti čokolády pri jej výrobe. Kakaové maslo BIO je možné použiť aj na pečenie, varenie a vyprážanie (sladkých a slaných pokrmov). Kakaové maslo sa používa aj v kozmetike na veľmi suchú pleť a rôzne kožné ochorenia.
Výhodou kakaového masla je jeho odolnosť voči vysokým teplotám (cca 200 ° C).
Má velice jemnou čokoládovou vůni.
Poznámka: Pri výrobe kakaových produktov (hmota, maslo, prášok) nedochádza pri ich spracovaní k teplote vyššej ako 42 stupňov.
Výživové údaje na 100 g:
Energetická hodnota | 3700 kJ (899 kcal) |
tuky | 99,81 g |
z toho: nasýtené mastné kyseliny | 59,48 g |
sacharidy | 0,2 g |
z toho: cukry | <0,40 g |
bielkoviny | <0,20 g |
soľ | <0,005 g |
Soľ je v potravine obsiahnutá v dôsledku prirodzene sa vyskytujúceho sodíka.
Dodatočné parametre
Značka: | Čokoládovna Troubelice |
---|---|
Kategória: | Orechové maslá a krémy |
Bez cukru: | 1 |
CLEAN LABEL: | 1 |
Expirace: | 2026-08-21 |
Vegan: | 1 |
Vegetarian: | 1 |
Expirace: | 2026-08-21 |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Česká rodinná čokoládovňa z Troubelic na Morave ponúka ručne vyrobené produkty z kvalitných kakaových bôbov priamo z plantáží Ekvádoru. Na výrobu čokolády využívajú iba kakaové bôby, kakaové maslo a panel na dosladenie. Produkty sú nealkalizované, bez pridaných látok, konzervantov, sladidiel, lepku a lecitínu.