Nátierka CUKRFREE 2 - kokos + mandle + vanilka, 200 g
Obsah balenia: 200 g
Spojením šťavnatého a chrumkavého kokosu, jemných blanšírovaných mandlí a intenzívnej maurícijskej vanilky vznikla chuť, ktorú dôverne už dlho a dobre poznáte. Podarilo sa nám totiž vytvoriť cukrfree maslo, pripomínajúce obľúbené kokosové guľky, avšak len z tých najkvalitnejších ingrediencií, bez jediného zrnka pridaného cukru, bez sladidiel, bez lepku, palmového oleja a chemických aditív.
Maškrtiť sa totiž dá aj zdravo, bez cukru!
Toto nové cukrfree masielko chutí najlepšie, keď ho necháte odpočívať pri izbovej teplote. V chlade bude tuhnúť. Ale neľakajte sa! Maslo môžete kedykoľvek rozohriať a užiť si tak lahodnú krémovú chuť!
Nutričné hodnoty* | ||
---|---|---|
*Priemerné nutričné hodnoty v 100g výrobku | ||
Energetická hodnota | 2842 | kJ |
687 | kcal | |
Tuky (celkom) | 61 | g |
- z toho nasýtené mastné kyseliny | 36 | g |
Sacharidy | 19 | g |
- z toho cukry | 5,9 | g |
Bielkoviny | 16 | g |
Soľ | 0,02 | g |
Zloženie: Kokosovo-mandľový krém s vanilkovým extraktom v pomere kokos (60%), mandle (40%), vanilkový extrakt.
Vyrobené v závode, ktorý spracováva arašidy a suché škrupinové plody.
Olejovitá vrstva na povrchu je prirodzený jav, v chlade tuhne. Pred konzumáciou premiešajte.
Spotrebujte do 14 dní od otvorenia. Uchovávajte na tienistom mieste, pri teplote do 30°C.
Dodatočné parametre
Kategória: | Orechové maslá a krémy |
---|---|
Atypická doprava: | 0 |
Bez cukru: | 1 |
Bez GMO: | 0 |
Bez lepku: | 1 |
Bez mléka: | 0 |
Bez plastu: | 0 |
Bez sóji: | 0 |
Bio: | 0 |
CLEAN LABEL: | 1 |
Deti: | 0 |
Doporučujeme: | 0 |
Dostupné na prodejně: | 0 |
Gaps: | 0 |
Keto: | 0 |
Low carb: | 0 |
Muži: | 0 |
Novorodenci: | 0 |
Pale: | 0 |
Paleo: | 0 |
Raw: | 0 |
Seniori: | 0 |
Športovci: | 0 |
Tehotné a dojčiace: | 0 |
Top produkty: | 0 |
Vegan: | 0 |
Vegetarian: | 1 |
Z celistvých potravin: | 0 |
Ženy: | 0 |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.