🚚DOPRAVA ZADARMO s Puravia LABS na výdajné miesta! Podrobnosti nájdete tu.

Stévia BIO 200 g

BIO zelený prášok z listov stévie sladkej, ktorý sa používa ako prírodné sladidlo, pôvodom z Južnej Ameriky má výraznú sladkú a jemne horkastú chuť a až 300x väčšie sladivosť ako bežný cukor.
Dostupnosť Skladom (>5 ks)
Možnosti doručenia
Kód: 1033
€9,31
Stévia BIO 200 g
CLEAN LABEL = čisté a funkčné produkty
CLEAN LABEL = čisté a funkčné produkty
Produkty vybrané a garantované odborníkmi
Produkty vybrané a garantované odborníkmi
Expresné doručenie a produkty skladom
Expresné doručenie a produkty skladom
Špecializovaná poradňa ZADARMO
Špecializovaná poradňa ZADARMO

Obsah balenia: 200g

Jemný zelený prášok V BIO kvalite, ktorý sa získava z listov stévie sladkej, pôvodom z Južnej Ameriky má výraznú sladkú a jemne horkastú chuť a až 300x väčšie sladivosť ako bežný cukor (1 g stévie = 300 g cukru). Nejedná sa o steviol, ale o stévii. Nezvyšuje hladinu cukru v krvi a používa sa ako nízkokalorické sladidlo.

Vlastnosti produktu:

  • prášok z listov stévie sladkej
  • 300 x vyššau sladivosť ako repný cukor
  • nízky obsah kalórií

Použitie: Buďte opatrní pri nahradzovaní bežného cukru Stéviou. Má špecifickú chuť a vyššiu sladivosť. Je vhodná na pečenie, varenie i bežné sladenie nápojov i pokrmov.

Výživové údaje na 100 g:
Energia: 51 kJ / 12 kcal
Tuky: 0 g
z toho nas. masť. kys .: 0 g
Sacharidy: 3 g
z toho cukry: 0 g
Bielkoviny: 0 g
Soľ: <0,1 g

Skladovanie: Skladujte v suchu a tme.

Zloženie: BIO prášok stévia sladká

Dodatočné parametre

Kategória: Cukor a sladidlá
Atypická doprava: 0
Bez cukru: 0
Bez GMO: 0
Bez lepku: 0
Bez mléka: 0
Bez plastu: 0
Bez sóji: 0
Bio: 1
CLEAN LABEL: 0
Deti: 0
Doporučujeme: 0
Dostupné na prodejně: 0
Gaps: 0
Keto: 0
Low carb: 0
Muži: 0
Novorodenci: 0
Pale: 0
Paleo: 0
Raw: 0
Seniori: 0
Športovci: 0
Tehotné a dojčiace: 0
Top produkty: 0
Vegan: 1
Vegetarian: 1
Z celistvých potravin: 0
Ženy: 0

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Nevypĺňajte toto pole: