Teplá čokoláda mliečna 100g
Obsah balenia: 100g
Pripravte si kvalitnú teplú čokoládu v pohodlí domova. Čokoláda je nastrúhaná na hoblinky, stačí ju len rozpustiť a užiť si nevšedný zážitok s chutnou kvalitnou čokoládou bez prídavných látok.
Nejedná sa o horúcu čokoládu z prášku!
Zloženie: kakaové bôby, kakaové maslo, trstinová šťava panely Bio, kakaová sušina najmenej 50%.
- bez lepku
- vegán
Návod k príprave:
1. spôsob: Čokoládu zalejeme horúcou vodou v doporučenom pomere a starostlivo ju rozmiešame metličkou.
2. spôsob: Čokoládu je možné nahriať vo vodnom kúpeli, teplota čokolády nesmie presiahnuť 48°C. Akonáhle je čokoláda rozpustená, pridáme teplú vodu a starostlivo premiešame metličkou. Pripravená teplá čokoláda je určená na okamžitú spotrebu, prípadne sa dá uložiť do chladničky na dobu max. 48 hodín.
100g čokolády a 50-75 ml vody (podľa požadovanej hustoty)
100g čokolády = cca 2 porcie
Výživové údaje na 100 g:
Energetická hodnota | 2410 kJ (579 kcal) |
tuky | 41,46 g |
z toho: nasýtené mastné kyseliny | 24,97 g |
sacharidy | 37,7 g |
z toho: cukry | 21,28 g |
vláknina | 6,68 g |
bielkoviny | 10,41 g |
soľ | 0,212 g |
Soľ je v potravine obsiahnutá v dôsledku prirodzene sa vyskytujúceho sodíka.
Dodatočné parametre
Kategória: | Čokoládové nápoje |
---|---|
Atypická doprava: | 0 |
Bez cukru: | 0 |
Bez GMO: | 0 |
Bez lepku: | 0 |
Bez mléka: | 0 |
Bez plastu: | 0 |
Bez sóji: | 0 |
Bio: | 0 |
CLEAN LABEL: | 1 |
Deti: | 0 |
Doporučujeme: | 0 |
Dostupné na prodejně: | 0 |
Gaps: | 0 |
Keto: | 0 |
Low carb: | 0 |
Muži: | 0 |
Novorodenci: | 0 |
Pale: | 0 |
Paleo: | 0 |
Raw: | 0 |
Seniori: | 0 |
Športovci: | 0 |
Tehotné a dojčiace: | 0 |
Top produkty: | 0 |
Vegan: | 1 |
Vegetarian: | 1 |
Z celistvých potravin: | 0 |
Ženy: | 0 |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Česká rodinná čokoládovňa z Troubelic na Morave ponúka ručne vyrobené produkty z kvalitných kakaových bôbov priamo z plantáží Ekvádoru. Na výrobu čokolády využívajú iba kakaové bôby, kakaové maslo a panel na dosladenie. Produkty sú nealkalizované, bez pridaných látok, konzervantov, sladidiel, lepku a lecitínu.